Antal: muffins
De her muffins er mine nye yndlingsmuffins! Så dejligt svampede og smagen af de friske hindbær, marcipan og hvid chokolade passer helt perfekt sammen. De er sindssygt lækre og virkelig nemme at lave.
Udstyr til denne opskrift:
- Muffinsbageform (reklamelink)
- Muffinsforme
Ingredienser:
- 125 gram sukker
- 1/2 vaniljestang (kornene)
- 1 æg
- 100 gram revet marcipan
- 2,5 dl mælk
- 40 gram smør (smeltet)
- 300 gram hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 160 gram frosne hindbær
- 125 gram hvid chokolade (hakket eller knapper)
- 50 gram hakkede mandler
Fremgangsmåde:
- Kom sukker, vanilje og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
- Tilsæt revet marcipan, mælk og smør.
- Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
- Vend til sidst hindbær og hvid chokolade i.
- Fordel dejen i muffinsforme og drys de hakkede mandler på toppen.
- Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
inger jensen
Hej Mette. I lørdags havde vi gæster. Til dessert laver jeg Flødebolledessert med friske bær. Den smager rigtig godt, det synes vores gæster også. Knus Inger.