Antal: stk
Helt fantastiske havregrynskugler med en svag note af kaffe og marcipan. Du kan selv justere styrken på kaffen, alt efter hvor vild du er med smagen af kaffe. Hvis du derimod ikke er til kaffe, så kan du blot erstatte kaffen med vand.
Ingredienser:
Havregrynskugler:
- 100 gram smør (stuetempereret)
- 100 gram flormelis
- 135 gram havregryn
- 50 gram marcinpan (revet)
- 3 spsk kakaopulver
- 3 spsk kold kaffe
- 1 tsk rom aroma (reklamelink)
Pynt:
- 50 gram kokosmel
- Spiseligt guldstøv (reklamelink)
- Spiseligt rosastøv (reklamelink)
Fremgangsmåde:
- Rør alle ingredienser godt sammen i en skål og stil den på køl i en halv time.
- Tril derefter massen til små mundrette kugler (ca. 15 gram pr. kugle)
- Bland kokos og den ønskede farve glimmerstøv.
- Tril herefter kuglerne i kokosblandingen, så de bliver helt dækket.
- Opbevar havregrynskuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet og sørg for at de er kolde, når de serveres.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Linda
Aiiii! Nu har jeg igen mistet din gamle opskrift på havregrynskugler (den med billedet med de to Blomsterberg-skåle). Kan du hjælpe (igen)? Så LOVER jeg at skrive den ind i min kogebog denne gang, så den ikke forsvinder igen!
metteskutter
Hej Linda
Den har jeg desværre ikke længere. Men denne opskrift er en forbedret version af den 😊
Mvh. Mette