Antal:
Super skønne chokoladehapsere med smag af jul! Disse Jule Rocky Roads er et rigtig godt bud på alternativ julekonfekt.
Ingredienser:
- 300 gram mælkechokolade
- 1 pose juleskum (80 gram)
- 100 gram Wienerlinser
- 50 gram usaltede pistacienødder
- 4 Digestive kiks
- Frysetørret hindbær (Reklamelink)
Fremgangsmåde:
- Smelt mælkechokoladen.
- Klip/skær dine juleskum i grove stykker.
- Skær wienerlinserne i halve.
- Knus Digestive kiksene groft.
- Kom alle ingredienserne inklusive pistacienødder i en skål og hæld den smeltede mælkechokolade over.
- Kom massen i en lille bradepande/form på ca. 23 x 15 cm.
- Sæt den i køleskabet og lad den sætte sig helt inden den skæres i små firkanter.
- Opbevar dine Rocky Roads i en lufttæt beholder, et køligt sted.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @mettesmadmagi på Instagram!
Skriv et svar